112Gelderland

Hengelo - Getuigenoproep mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Uitslagsweg. Een 15-jarige jongen uit Hengelo werd door een (nog) onbekende man van zijn fiets getrokken en op de grond geduwd.

De jongen reed over de Uitslagsweg in de buurt van het scoutinggebouw toen hij door de man werd geroepen. Hij is richting de man gefietst en werd toen door hem van zijn fiets getrokken. De jongen heeft de man geslagen om zichzelf te verdedigen. Daarop zou de man op straat zijn gevallen en bewusteloos zijn geraakt. De jongen is snel naar zijn huis gefietst. Zijn jas is gescheurd tijdens de worsteling, maar verder is de jongen ongedeerd gebleven. De man is niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep

Het incident vond plaats tussen 22.05 uur en 22.40 uur. In de buurt stonden autos geparkeerd. Mogelijk hebben de bestuurders iets gezien. De politie verzoekt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844. De dader is een forse man en hij droeg een jas of vest met een donkere capuchon. Vermoedelijk is de man door de klap gewond geraakt aan zijn hoofd.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten