112Gelderland

Den Ham - Automobilisten stoppen gevaarlijk rijgedrag

De politie heeft vrijdagavond 20 februari op de Ommerweg een 32-jarige man uit Den Ham aangehouden. Getuigen zagen dat de man gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Hij bleek onder invloed te zijn van drugs.

De man reed in zijn auto over de Ommerweg. Een getuige zag dat hij slingerde en bijna aanrijdingen veroorzaakte. Zij alarmeerde de politie. Een andere automobilist heeft hem kunnen stoppen door te toeteren, langzaam te rijden en gebruik te maken van zijn alarmlichten. De man maakte een verwarde indruk. Toen de politie ter plaatse kwam gebruikte de verdachte een valse naam en bleek hij flesjes bij zich te hebben met vermoedelijk harddrugs. Er lagen ook wapens in zijn auto. Het ging om n stoot- en twee steekwapens. Agenten hebben de wapens en drugs in beslag genomen en de man overgebracht naar het politiebureau.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten