112Gelderland

Hengelo - Vrouw van haar fiets getrokken

De politie is op zoek naar een man die op woensdag 18 februari omstreeks 01.00 uur een vrouw van haar fiets trok op de Anninksweg in Hengelo. De vrouw verweerde zich, waarna ze er vandoor kon gaan. Ze raakte niet gewond.

De vrouw fietste vanaf het centrum over de Anninksweg. Onderweg passeerde ze een man die op het trottoir liep. Ter hoogte van de Bongertsweg stopte de vrouw om te kijken of ze de weg kon oversteken. Op dat moment greept de man de vrouw vast en trokt haar van haar fiets. De vrouw wist zich staande te houden en begon hard te schreeuwen. Doordat ze zich hevig verweerde, viel de man om tegen de stoep. Daarop fietste de vrouw er snel vandoor. De politie is naar de man op zoek.

Signalement

De vrouw kon het volgende signalement van de aanvaller geven. Het betreft een man van ongeveer 1.90m lang met een fors postuur. Hij had een donkere stoppelbaard en droeg een zwarte gebreide muts. De man droeg een zwarte gewatteerde jas tot op zijn heupen met stiksels en een capuchon met bontkraag, een blauwe spijkerbroek en bruine/leverkleurige schoenen. Verder droeg hij donkere handschoenen. De man sprak accentloos Nederlands.

Heeft u iets gezien

Weet u wie de man is Heeft u het incident zien gebeuren Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten