112Gelderland

Harderwijk - Fietsendief aangehouden

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 16 februari rond 02.45 uur een 45-jarige man uit Harderwijk betrapt op fietsdiefstal.

De man fietste, op een damesfiets, over het fietsbruggetje Westeinde, met een tweede damesfiets aan de hand. De politie hield de man ter controle staande. Op de fiets waar de man op reed zat geen slot, het slot van de andere fiets was doorgeknipt. Ook bleek de man een betonschaar bij zich te hebben. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De man bekende op het politiebureau dat hij de fiets die hij aan de hand had eerder die nacht gestolen had, en de fiets waar hij op reed een paar maanden geleden.

De politie neemt proces-verbaal tegen hem op. De fietsen gaan terug naar hun rechtmatige eigenaar en de betonschaar is in beslag genomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten