112Gelderland

Elst - Scooter in brand gestoken

Onbekenden hebben maandagavond in Elst een geparkeerde scooter in brand gestoken. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

Getuigen zagen maandagavond rond 19.15 uur op de Radeckerstraat enkele lichtflitsen kort achter elkaar waarna even later een geparkeerde scooter in lichterlaaie stond. Kort daarna zagen ze enkele scooters wegrijden. De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te blussen. Bij het incident is verder niemand gewond geraakt. De politie heeft de scooter veiliggesteld voor onderzoek. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Getuigen, die iets hebben gezien van de brandstichting of die andere informatie hebben over dit voorval worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulierop de website politie.nl. Liever anoniem blijven Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten