112Gelderland

Ermelo - Auto weer terecht na inbraak

De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten van een inbraak bij een woning aan de Margrietlaan. Hier werd een auto gestolen, maar die is kort daarna door een voorbijganger aangetroffen in de bosjes op de Prins Clauslaan. Tips zijn welkom via 0900-8844.

De bewoners werden omstreeks 03.40 uur wakker omdat men een ruit bij de voordeur vernielde. Niet veel later reed de auto van de bewoner van de oprit weg. Duidelijk was, dat men via handreiking bij het sleutelrekje had kunnen komen.

De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten stelden een onderzoek in. Kort na 04.00 uur meldde een voorbijganger dat hij een auto met draaiende motor in de bosjes van de Prins Clauslaan had aangetroffen. Het ging hier om de gestolen auto en deze is voor onderzoek veilig gesteld.

Ook op die plek werd ondermeer met een speurhond een onderzoek ingesteld, maar dit heeft nog niet tot de aanhouding van verdachten geleid.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten