112Gelderland

Epe - Politie zoekt getuigen conflict

De politie onderzoekt een vechtpartij en mishandeling die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 februari in Epe. De eerste klappen, mogelijk over en weer, zouden gevallen zijn in een caf aan de Verbindingsweg. Twee mannen die betrokken waren bij het conflict werden het caf uitgezet. Even later zouden zij op straat, aan de Verbindingsweg, belaagd en mishandeld zijn door een grotere groep.

De politie ontving rond 04.00 uur een melding over het conflict. De politie ging direct ter plaatse en trof de twee mannen aan. Beide mannen bleken gewond te zijn geraakt. Een 45-jarige man uit Epe had behoorlijke verwondingen aan zijn hoofd en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ter observatie moest blijven. De tweede man, een 36-jarige inwoner van Epe, is beoordeeld door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide mannen een aangifte opgenomen en onderzoekt de zaak. De politie wil graag in contact komen met iedereen die de mishandeling op straat, of de ruzie die eraan vooraf ging in het caf, gezien heeft. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem een tip doorgeven via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten