112Gelderland

Arnhem - Gewelddadige Nijmegenaar aangehouden na winkeldiefstal

Na een gewelddadige winkeldiefstal zaterdagmiddag in Arnhem heeft de politie een 47-jarige Nijmegenaar aangehouden. De man sloeg naar personeel nadat hij was betrapt.

Een beveiliger van een supermarkt aan de Oostburgwal sprak de Nijmegenaar aan nadat hij gezien had dat de man onder meer pakketten met vlees in zijn broek stopte. Toen hij de man wilde meenemen om hem aan de politie over te dragen ontsnapte hij via de nooduitgang. Daarop werd hij achtervolgd door de beveiliger. Tijdens zijn vlucht sloeg hij een aantal malen met zijn elleboog naar zijn achtervolgers. Op de parkeerplaats bij de zaak sprong de Nijmegenaar de struiken in, waar hij door het personeel kon worden gepakt. De man verzette zich zo hevig dat hij door de beveiliger en een medewerker in bedwang moest worden gehouden. Eenmaal in het politiebureau bleek de man nog meer pakketten met vlees in zijn broek te hebben zitten. De Nijmegenaar zit voorlopig vast. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten