112Gelderland

Nijmegen - Nijmegenaar mishandeld bij straatroof

Bij een straatroof zaterdagavond laat op de Oranjesingel in Nijmegen is een 31-jarige man uit die stad gewond geraakt bij een straatroof. Het slachtoffer is voor onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Het slachtoffer liep rond 23.15 uur over de Oranjesingel toen hij naar eigen zeggen door twee onbekende mannen in elkaar werd geslagen. Zijn belagers gingen er vervolgens vandoor met zijn mobiele telefoon. Door de mishandeling had de Nijmegenaar een bloedneus en meer verwondingen in het gezicht waarvoor hij behandeld moest worden.

Het zou gaan om twee mannen. De een was ongeveer 30 jaar oud, had een opvallend ingevallen gezicht en een baardje. De was duidelijk jonger dan de eerste, maar over hem is verder weinig bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten