112Gelderland

Meerdere zitmaaiers gestolen

Neede, Arrien - Op diverse plaatsen in Overijssel en Gelderland zijn in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 januari zitmaaiers gestolen.

s nachts is een zitmaaier gestolen bij een inbraak in een schuur aan de Ridderinkweg in Arrin. Ook werden drie fietsen weggenomen. In dezelfde straat werd die nacht ook ingebroken in een schuur bij een andere woning, waar ook een zitmaaier werd weggenomen.

In dezelfde nacht werd aan de Arrierveldsweg in Arrin ingebroken in een schuur en werd een zitmaaier weggenomen. Ook hier werd een fiets meegenomen.

In Neede verdween een zitmaaier uit een schuur aan de Dennenweg en ook n uit een schuur aan de Krebberweg. Ook deze werden ontvreemd in de nacht van maandag op dinsdag.

De politie roept inwoners van het buitengebied alert te zijn op verdachte situaties en schuren en woningen goed af te sluiten. Ziet u een verdachte situatie, bel 112.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten