112Gelderland

Bemmel - Bemmelse slachtoffer van tasjesroof

Op de Loostraat in Bemmel is donderdagmiddag een 61-jarige vrouw uit die plaats het slachtoffer geworden van een tasjesroof. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

De Bemmelse fietste die dag rond 14.00 uur vanuit het centrum over de Loostraat richting Herckenrathweg. Ongeveer halverwege werd ze ingehaald door een scooter met twee jongens erop. De duopassagier graaide in het voorbijgaan de tas uit haar fietsmandje waarna beiden er mee vandoor gingen in de richting van de rotonde aan de Herckenrathweg.

Volgens het slachtoffer droeg de bestuurder een donkere jas met capuchon en bontkraag, de duopassagier droeg een legergroene jas met capuchon. De scooter waarop ze reden had een blauwe kentekenplaat en was goud- of champagnekleurig en was bij het stuur voorzien van een windscherm. Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of die de daders menen te herkennen wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844, u kunt ook het tipformulierinvullen op de website politie.nl. Liever anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten