112Gelderland

Ulft - Agent stapt in bij automobilist tijdens achtervolging

Dankzij de hulp van omstanders heeft de politie in Ulft een man aangehouden die wordt verdacht van winkeldiefstal. De 19-jarige man uit Rotterdam probeerde daar in een supermarkt babyvoeding te stelen, en deed dat vermoedelijk al eerder in een andere supermarkt in Silvolde.

Een agent was in de winkel in Ulft om te waarschuwen voor deze vorm van diefstal, nadat er in Silvolde ook al babyvoeding was gestolen. Hij zag in de winkel drie mannen die vermoedelijk verantwoordelijk waren voor de diefstal in Silvolde. De agent probeerde n van de mannen aan te houden, maar de verdachte sloeg op de vlucht.

Een vrouw op straat probeerde de vluchtende verdachte te stoppen door hem met een tas te slaan, maar ook daardoor was de man niet te stoppen. De agent zette daarom de achtervolging in door bij een voorbijganger in de auto te stappen, en een stukje mee te rijden. Daardoor kon de verdachte even later aangehouden worden door de agent. De andere verdachten zijn ontkomen.

De politie doet verder onderzoek naar de verdachte. Ook komt de politie graag in contact met de man die een lift gaf aan de agent en met de vrouw die met haar tas de verdachte wilde stoppen. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten