112Gelderland

Arnhem - Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

Op de Oude Kraan in Arnhem is zondagmiddag 1 februari een 63-jarige Arnhemmer ernstig mishandeld door twee mannen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer liep die zondag omstreeks 15.15 uur over de ventweg van de Oude Kraan toen er een grijze Fiat met hoge snelheid aan kwam rijden en stopte. Een van de inzittenden stapte uit en sloeg de Arnhemmer zonder aanleiding in het gezicht.

Toen het slachtoffer een tweede aanval wilde afweren stapte ook de andere inzittende uit. Vervolgens ontstond er een gevecht tussen de drie mannen, waarbij een van hen de Arnhemmer probeerde te steken met een mes. Kort daarop stapten beide mannen weer in en reden weg richting Oosterbeek. Het slachtoffer had verwondingen opgelopen maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens het slachtoffer zagen zijn belagers er als volgt uit:

Dader 1:

kaalhoofd verzorgduiterlijk 40jaaroud blankehuidskleur 1,75a1,80meterlang

Dader 2:

kortstekeligblondhaar grijzejas blauwespijkerbroek blankehuidskleur 25a35jaaroud rondde1,80a1,85meterlang

De auto waarin beiden reden was een grijze Fiat, ouder model stationcar. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of die de mannen menen te herkennen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten