112Gelderland

Groesbeek - Scooter onderuit, passagier gewond

Zondagavond 1 februari vond een ongeval plaats op de Stekkenberg in Groesbreek. Hierbij raakte een 18-jarige man uit Groesbeek gewond.

De 18-jarige man uit Groesbeek zat bij een 19-jarige man uit Groesbeek achterop de scooter. Op de Stekkenberg in Groesbeek gleed de scooter onderuit. Hierbij raakte de 18-jarige man gewond. Hij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder, de 19-jarige man uit Groesbeek, onder invloed van alcohol of drugs verkeerde, werd hij aangehouden. Tijdens de aanhouding heeft hij zich proberen te verzetten, uitte hij bedreigingen richting de agenten en heeft hij een agent geschopt. Ook in de auto bleef hij bedreigingen en beledigingen uiten. Er is een bloedproef afgenomen die moet uitwijzen of de 19-jarige man onder invloed verkeerde.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten