112Gelderland

Hengelo - Politie zoekt getuigen straatroof

Op vrijdagavond 30 januari omstreeks 23.00 uur vond aan de IJsbaanweg een straatroof plaats.

Een man reed op zijn fiets over het Bartelinkslaantje en ging vervolgens in de richting van de tunnel aan de IJsbaanweg. Toen hij de tunnel uit kwam stonden er twee jongens op het fietspad. De man werd van de fiets getrokken en vervolgens geslagen en getrapt. Hij moest zijn kostbaarheden afgeven waarna de twee er vandoor gingen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

De beide daders waren ongeveer 1.85 meter lang en tussen de 18 en 20 jaar oud. Ze spraken Nederlands met een buitenlands accent.

De politie zoekt getuigen van deze straatroof. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien of beschikt u over informatie die mogelijk tot de oplossing van deze zaak kan leiden Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-884. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven. Bel dan Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten