112Gelderland

Ede - Poging straatroof op klaarlichte dag, getuigen gezocht!

Een onbekende jongeman probeerde op zaterdagmiddag 31 januari een tas te roven van een 87-jarige inwoonster van Ede. De vrouw liep om 14.25 uur over het voetpad langs het water achter de Nettelhorst richting de Arendshorst toen haar tas van achteren werd vastgepakt door een onbekende jongeman op een zwarte fiets. Hij probeerde de tas los te trekken maar de vrouw liet niet los. Hierop fietste de onbekende man weg in de richting van de Arendshorst.

Het zou gaan om een man tussen de 20 en 25 jaar met een lichtgetinte huidskleur met donker krullend haar en donkere ogen. Hij heeft een normaal postuur, is tussen rond de 1.70 m lang en droeg een roodachtige, vale sweater met capuchon met daaroverheen een donkere bodywarmer. De man sprak met een Marokkaans accent.

Mensen die iets gezien/gehoord hebben van deze poging beroving of de onbekende man menen te herkennen aan de hand van dit signalement, worden opgeroepen zich te melden via de politie via telefoonnummer 0900-8844. Mensen die anoniem willen blijven kunnen bellen met Bel-M; 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten