112Gelderland

Politie zoekt betrokkenen aanrijding

Apeldoorn - De politie is op zoek naar een automobilist en een meisje die op dinsdagochtend 8 januari een aanrijding met elkaar hebben gehad. Dit ongeval vond plaats op de Laan van de Mensenrechten.

Een getuige zag dat de automobilist rond 08.00 vanaf de Arnhemseweg de Laan van de Mensenrechten op reed. Op dat moment stak een meisje op een fiets de weg over. Ze kwamen met elkaar in botsing, waarbij het meisje op de motorkap viel en vervolgens op de grond terecht kwam. De automobilist en het meisje hebben kort contact met elkaar gehad, waarna ze allebei hun weg vervolgden. De politie wil graag in contact komen met deze personen om duidelijk te krijgen hoe dit ongeluk kon gebeuren. De automobilist reed in een blauwe Ford Fista. Hij wordt geschat op ongeveer 30 jaar en hij heeft kort donker haar. Het meisje is ongeveer 11 jaar oud. Ze is blank en heeft donker lang haar. Ze reed op een witte damesfiets met een mand voorop.

De politie verzoekt de man en het meisje om contact op te nemen via 0900-8844. Ook iedereen die denkt te weten wie deze personen zijn, kan tips doorgeven via dit telefoonnummer.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten