112Gelderland

Vaassen - Drugs aangetroffen tijdens politieonderzoek, bewoner aangehouden

In een onderzoek naar een gestolen bromfiets stuitte de politie op maandag 19 januari in een woning aan de Suikerbrink op de nodige drugs. De bewoner werd aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen.

De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van een in Wenum Wiesel gestolen bromfiets. Hiervoor werd in de nacht van zondag op maandag 19 januari een 26-jarige Apeldoorner aangehouden. Uit verhoor bleek, dat de bromfiets kennelijk in Vaassen stond. Agenten gingen naar dit adres en zagen een klein voor afdreiging geschikt op echt gelijkend pistool aan de muur hangen.

Er werd een verder onderzoek ingesteld en daarbij troffen zij ruim 600 xtc-pillen, zon 100 gram speed en 70 gram weed aan. De drugs en het pistool werden in beslag genomen en de bewoner werd aangehouden. De gezochte bromfiets werd ook aangetroffen en is meegenomen. Na afloop van de verhoren maakt de politie proces-verbaal op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten