112Gelderland

Apeldoorn - Wegpiraat aangehouden

In de nacht van zondag 18 op maandag 19 januari is een 34-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag.

Agenten reden rond middernacht op de Kayersdijk in Apeldoorn, toen vanuit tegenovergestelde richting een auto kwam rijden. Het rijgedrag van de tegemoetkomende bestuurder viel op, omdat deze bumperkleefde achter een auto.Hierop keerden de agenten hun auto om de bumperklever staande te houden. Toen de automobilist dit in de gaten kreeg, reed hij ter hoogte van de Nagelpoelweg met hoge snelheid links het fietspad op. Ook negeerde hij een rood stoplicht.

Uiteindelijk konden de agenten hem ter hoogte van de Laan van de Mensenrechter klemrijden. De man bleek ook geen geldig rijbewijs te hebben. Hij is aangehouden voor het gevaarlijke rijgedrag, het negeren van het rode verkeerslicht en het rijden zonder een geldig rijbewijs. De 34-jarige Apeldoorner is voor verder onderzoek ingesloten.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten