112Gelderland

Arnhem - Duo aangehouden voor mishandeling horecamedewerker

De politie heeft vrijdag 16 januari rond 03.00 uur in het centrum van Arnhem twee personen aangehouden voor mishandeling van een horecamedewerker.

Het gaat om een 18-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Arnhem. Agenten kregen tijdens hun nachtdienst een melding dat er in een caf aan de Korenmarkt in Arnhem een horecamedewerker mishandeld was. De medewerker sprak een man aan die bij de ingang van het caf stond te wildplassen. Een vrouw die erbij stond gaf hem hierop meerdere klappen in het gezicht, waarbij zijn hoofd de muur raakte. De horecamedewerker hield hier meerdere verwondingen in zijn gezicht aan over.

Toen agenten ter plaatse kwamen bleken de verdachten nog aanwezig te zijn bij de ingang van het caf. De politie heeft hen, na het horen van het slachtoffer en verschillende getuigen, aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling. Tegen de twee is proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten