112Gelderland

Arnhem - Boze beller trapt fietser in elkaar

De politie heeft woensdagnacht op de Klarendalseweg in Arnhem een 20-jarige man uit die stad aangehouden wegens mishandeling. De man werd op heterdaad gepakt toen hij al bellende een fietser in elkaar schopte.

Getuigen verklaarden tegenover de politie dat de man kennelijk boos was en luid telefonerend over straat liep. Toen er een niets vermoedende fietser voorbijkwam sloeg hij hem neer en schopte hem. Op dat moment kwam er toevallig een agent aanrijden die de Arnhemmer direct aanhield. Waarom de Arnhemmer de fietser in elkaar schopte is nog onduidelijk. Hij zit voorlopig vast. Het slachtoffer, een 52-jarige man, kampte met pijn in zijn hoofd en buik. Hij is terplekke door ambulancepersoneel nagekeken maar dat Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer, een 52-jarige man, terplekke nagekeken maar kon geen letsel vaststellen. Zijn fiets was wel beschadigd.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten