112Gelderland

Nederland - Opsporing Verzocht

In Opsporing Verzocht onder meer aandacht voor een overval op een tankstation in Apeldoorn, een inbraak in een muziekstudio en hernieuwde aandacht voor de dood van Les Strijder die in 2002 werd gevonden langs de A27 bij Hilversum.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over elke zaak. Overval op Esso tankstation in Apeldoorn. Inbraak in muziekstudio in Espel. Brandstichting in een woning in Rotterdam. Cold case: dood Les Strijder in 2002, aangetroffen langs A27 bij Hilversum Brandstichting in een cafe in Amsterdam. Woninginbraak Alphen aan de Rijn. Snelkraken kledingwinkel Amsterdam. De uitzending isdinsdag 13 januari om 20.30 uur op NPO1. Zit jij dan ook klaar met je tablet, laptop of smartphone om mee te kijken met het second screen op live.politie.nl De herhaling van hetprogramma iswoensdag 14 januari om 11.40 uurop NPO2. Tot en met deze herhaling blijft het second screen op live.politie.nl actief.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten