112Gelderland

Overval op cafetaria

Nijmegen - Maandagavond rond 20.40 uur overvielen twee mannen een cafetaria op de hoek Broerdijk / Sleedoornstraat in Nijmegen. De daders bedreigden het aanwezige personeelslid met een mes en gingen er met een geldbedrag vandoor.

Het vrouwelijke personeelslid hoorde de bel en zag op hetzelfde moment een man met een panty over zijn hoofd in de winkel staan. De man bedreigde de vrouw met een mes en eiste geld. Op dat moment zag de vrouw ook een tweede dader in de winkel. Ook deze had een panty over zijn hoofd en een mes in zijn handen.

Nadat het tweetal geld had bemachtigd verlieten ze de cafetaria. Op welke manier ze zijn vertrokken is niet duidelijk. Het is mogelijk dat het tweetal voorafgaande aan de overval enige tijd op de uitkijk heeft gestaan in de omgeving.

Het slachtoffer omschrijft de daders als volgt: Dader 1 man, 1.85 - 1.90 meter lang breed postuur donkere panty over zijn gezicht gekleed in zwarte sportieve jas, zwarte handschoenen sprak met een buitenlands accent Dader 2 man, ongeveer 1.80 meter lang droeg ook een donkere panty over zijn hoofd droeg zwarte handschoenen, niet van leder en een zwarte jas

Bent u mogelijk getuige geweest of hebt u anderszins informatie over deze overval, bel dan de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten