112Gelderland

Groesbeek - Benzinedief op heterdaad betrapt

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 25-jarige inwoner van Groesbeek aangehouden. Hij wordt verdacht van poging diefstal benzine bij een auto aan het Kruispad in Groesbeek. Een alerte getuige waarschuwde de politie zodat zij kort na de melding de verdachte konden aanhouden.

De getuige had een goed signalement doorgegeven van de persoon en de auto waarin hij was weggereden. Na een korte zoekactie wisten agenten de auto met de verdachte te traceren in de omgeving. De verdachte voldeed aan het signalement en rook erg naar benzine. In de auto van de verdachte werden diverse jerrycans aangetroffen. Hij gaf toe dat hij even daarvoor op het Kruispad was geweest. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Gedupeerden worden verzocht zich te melden voor het doen van aangiften.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten