112Gelderland

Sigaretten gestolen uit winkel

Epe - In de nacht van dinsdag op woensdag 5 december in er ingebroken in een winkel aan de Hoofdstraat in Epe. De daders zijn binnen gekomen door een deur te forceren.

De politie kreeg omstreeks 05.00 uur via een alarmcentrale een inbraakmelding. Uit en eerste onderzoek is gebleken, dat er drie mannen wegrenden richting de Willem Tellstraat. Later bleek dat zij sigaretten hadden gestolen uit de winkel. De politie stelt een buurt en sporenonderzoek in.

Twee van de mannen zijn blank en hebben een stevig tot dik postuur. n van hen droeg een trainingspak met capuchon van het merk Adidas. Ook had hij handschoenen aan. Hij wordt geschat op ongeveer 25 jaar en 1.80 meter. De andere blanke man had een korte, zwarte gewatteerde jas aan en ook hij droeg handschoenen. Hij is ongeveer 1.75 meter lang. De derde man is lichtgetint en opvallend klein. Hij had een lange, bruine gewatteerde jas aan. Ook droeg hij en zwarte broek, zwarte schoenen met een rode streep aan de zijkant en huidskleurige handschoenen.

Kent u deze daders of heeft u ze gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten