112Gelderland

Overval Primera: wie kent deze fiets

Apeldoorn - Op dinsdagochtend 8 januari is er een overval gepleegd op de Primera aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Bij de overval raakte niemand gewond. En medewerkster trok de overvaller na het incident van de fiets. Hij ging er daarna lopend zonder buit vandoor. De politie hoopt dat iemand weet van wie deze fiets is en toont een foto.

Een onbekende negrode man kwam rond 09.20 uur de Primera binnen. Hij bedreigde de aanwezige medewerksters met een mes. Na de overval wilde hij er met geld op de fiets vandoor gaan. Een medewerkster voorkwam dit waardoor de man er te voet vandoor ging richting de Zanderijweg. Zijn buit en fiets liet hij achter.

Man aangehouden Gebelde agenten hebben in de omgeving naar de overvaller gezocht en troffen een 33-jarige man uit Apeldoorn aan. Hij voldeed aan het signalement en is aangehouden. Na eerste onderzoek blijkt dat hij waarschijnlijk niet bij de overval betrokken was. Hij is na verhoor weer naar huis gestuurd.

Fiets van overvaller De politie heeft de fiets van de overvaller in beslag genomen. Het gaat om een opvallende herenfiets zonder bagagedrager. De politie toont een foto van de fiets en hoopt dat mensen deze herkennen. Tips over de fiets kunnen worden doorgeven via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Signalement De overvaller heeft een donkere huidskleur, een fors postuur en een bol gezicht. Hij is rond de 1.70m en tussen de 20 en 30 jaar. De man droeg een lichte jas en donkere broek.

Onderzoek Het overvallenteam heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. De politie zoekt mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten