112Gelderland

Arnhem - Arnhemmer beroofd van tablet

Op de Lekstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf is zondagavond een 28-jarige inwoner van die stad beroofd van zijn tablet. Twee mannen gingen er mee vandoor, waarbij een van hen gedreigd zou hebben met een pistool of iets wat daarop leek.

Het slachtoffer had op Internet een tablet te koop aangeboden waar een aspirant-koper op reageerde. Op de Lekstraat werd afgesproken elkaar te treffen en eventueel tot verkoop over te gaan. Omstreeks 21.00 uur verscheen de aspirant-koper met een andere man. Tijdens het gesprek wisten ze de tablet te ontfutselen en ermee vandoor te gaan. Toen het slachtoffer de achtervolging inzette werd hij bedreigd met een pistool. Daarop gaf hij de achtervolging op. De daders verdwenen op de Zoomstraat uit het zicht.

Volgens het slachtoffer waren de daders twee jonge mannen van tussen 18 en 20 jaar met een Marokkaans uiterlijk. De een was 1.80 m lang en droeg onder meer een grijze joggingbroek, een zwarte jas en een petje. De ander was duidelijk kleiner en ongeveer 1.60 m lang en droeg zwarte kleding. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten