112Gelderland

Arnhem - Drie aanhoudingen voor openlijke geweldpleging

Na een melding over een vechtpartij in het uitgaanscentrum, ter hoogte van de Molenstraat, gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Zij troffen een 17-jarige jongen uit de gemeente Rheden die aangaf zonder enige aanleiding meerdere vuistslagen op zijn kaak te hebben gekregen. Vervolgens zouden twee andere jongens achter de dader zijn aangegaan en hem mishandeld hebben. Alledrie de vechtersbazen zijn aangehouden.

De verdachte van de mishandeling van de 17-jarige is een 19-jarige inwoner van Arnhem. Die liep zelf toen hij werd geschopt en geslagen enkele kleine verwondingen op.Bij zijn aanhouding gedroeg de Arnhemmer zich recalcitrant en beledigde de agenten, waarvoor hij een proces-verbaal kreeg. Ookeen 16-jarige jongen uit Rheden en een 19-jarige inwoner van Rozendaal werden aangehouden. De drie verdachten zijn voor verhoor ingeslotenop het politiebureau.De 17-jarige jongen heeft aangifte gedaan. In het politieonderzoek is gebruik gemaakt van camerabeelden en ook spraken agenten met enkele getuigen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten