112Gelderland

Velddriel - Vrouw gewond na aanrijding met tegenligger

Maandagochtend even over 07.00 uur is een 46-jarige vrouw uit Rossum op de Provincialeweg in Velddriel gewond geraakt toen zij met haar auto op een tegenligger botste. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan wordt door de politie onderzocht. De weg werd enige tijd afgesloten.

De agenten die ter plaatse kwamen, troffen een bestelbusje dwars op de weg aan nabij kruising met de Veersteeg en de Koeweg. De 48-jarige man uit Kerkdriel, bestuurder van het busje raakte lichtgewond. In de sloot lag een auto waarvan de 46-jarige bestuurster nog in de auto zat. Zij zat met haar benen klem en kon niet zelf de auto uitkomen. Met de hulp van de brandweer werd zij uit haar benarde positie gered. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

Tijdens de aanrijding reed er een rode kraan of graafmachine met 20 25 km/uur over de Provincialeweg in dezelfde richting als het witte busje. De politie zou graag met de bestuurder van deze kraan in contact willen komen. Zijn er mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten