112Gelderland

En gewonde bij aanrijding auto met koets

Kootwijkerbroek - Zaterdagmiddag 5 januari rond 14.30 uur vond een aanrijding plaats tussen een paardenwagentje en een personenauto. De koetsier van de paardenwagen raakte gewond.

De koetsier reed met haar paardenwagentje over de Harskamperweg (N310) in Kootwijkerbroek. Ter hoogte van de Oude Garderenseweg kwam de paardenwagen in botsing met een personenauto.

De bestuurster van de personenauto, die over de Oude Garderenseweg reed en ter plaatse voorrang had moeten verlenen aan de koetsier, verklaarde de combinatie van pony en paardenwagen niet gezien te hebben.

De koetsier is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat zij enkele botbreuken en snijwonden had opgelopen. Het gaat om een 47-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek. De pony had geen letsel. De bestuurster van de personenauto was een 48-jarige inwoonster van Kootwijkerbroek. De politie maakt proces-verbaal op van de aanrijding.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten