112Gelderland

Apeldoorn - Agenten houden verdachte aan voor winkeldiefstal

Tijdens surveillance hebben agenten op zondag 21 december in het centrum een 41-jarige Apeldoorner aangehouden voor winkeldiefstal. Hij is in verzekering gesteld voor het onderzoek.

Met enige regelmaat wordt er door de Apeldoornse politie onopvallend gesurveilleerd om zo winkeldieven te betrappen en aan te houden. Voor dit doel waren de agenten tijdens de winkelopenstelling op pad. Hun aandacht werd getrokken door een alleen winkelende man en zij besloten hem te volgen.

Bij een drogisterij aan de Hoofdstraat zagen zij, dat de man meerdere flessen parfum uit het schap haalde en deze niet betaalde. Buiten de winkel werd hij aangehouden. Hij had vier parfums met een waarde van zon 170 euro gestolen. Ook had hij enkele cds bij zich die ook in de binnenstad gestolen waren. De man is in verzekering gesteld en blijft voorlopig op het politiebureau voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten