112Gelderland

Tiel - Man gewond na mishandeling

Een 34-jarige man uit Almere is in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 december ernstig gewond geraakt na een mishandeling op de Varkensmarkt in Tiel. Er zijn twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid hierbij.

Rond kwart voor twee die nacht kreeg de politie een melding dat er op de Varkensmarkt een vechtpartij met meerdere personen gaande zou zijn. Toen agenten ter plekke kwamen, troffen zij het 34-jarige slachtoffer op de grond aan. De man was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

In de omgeving heeft de politie twee mannen uit Tiel van 22 en 45 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. Beide mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Wat de precieze aanleiding van de vechtpartij was is nog in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten