112Gelderland

Tiel - Tankstation overvallen

Dinsdagavond 16 december is een Shell tankstation aan de Grotebrugse Grintweg in Tiel door twee mannen overvallen. De poltie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De overvallers kwamen rond 18.40 uur het tankstation binnengelopen en bedreigden de medewerker met een vuurwapen, of iets dat hier op leek. Het duo vluchtte vervolgens met buit op waarschijnlijk een scooter weg.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De beide mannen droegen donkere kleding en een joggingsbroek. Vermoedelijk van het merk Lotto en Puma. Verder hadden ze een grote witte boodschappentas/shopper bij zich. Op deze tas stond een rode tekst gedrukt.

Personen die getuigen zijn geweest van de overval of het duo in de omgeving hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844.Anoniem een tip doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten