112Gelderland

Inbreker betrapt door bewoners

Harderwijk - De bewoners van een woning aan de Alberdingk Thijmlaan in Harderwijk hebben op zondag 6 januari inbrekers betrapt. Zij zagen bij thuiskomst eerst licht branden op de bovenverdieping van hun woning en kort daarna ook dat er een onbekende man uit het raam keek.

Het stel kwam rond 18.30 uur via hun achtertuin thuis en zag direct dat er licht brandde boven, wat bij hun vertrek niet het geval was. Toen er ook een onbekende man voor het raam verscheen was meteen duidelijk dat er inbrekers binnen waren. De bewoners zagen vervolgens twee mannen via hun voordeur het huis uit vluchten. De inbrekers bleken de woning in te zijn gekomen door een deur te forceren. Het lijkt erop alsof de inbrekers nog maar kort in de woning waren en er niets is buitgemaakt. De politie heeft een onderzoek ingesteld, inclusief buurt- en sporenonderzoek.

De bewoners hebben n van de inbrekers gezien, hij wordt geschat op 18 tot 25 jaar, is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een vol gezicht en kort haar. Hij droeg donkere bovenkleding.

Heeft u iets gezien of denkt u te weten wie de inbreker is Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten