112Gelderland

Apeldoorn - Beschonken man rijdt door na veroorzaken botsing

Zondagavond 7 december is een 48-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij een botsing veroorzaakte en daarna doorreed. De man bleek gedronken te hebben, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een 49-jarige automobiliste reed rond 18.10 uur over de Loseweg toen zij de auto van de man haar tegemoet zag rijden. De ruimte was in verband met geparkeerde autos beperkt, maar toch wurmde de bestuurder zich tussen de auto van de vrouw en de geparkeerde autos door. Hierbij raakte en beschadigde hij zowel de auto van de vrouw als een geparkeerde auto. Na de aanrijding reed de man door.

De vrouw keerde haar auto en reed achter de man aan. Zij verloor de auto op enig moment uit het oog, maar spotte de auto even later weer. De auto stond inmiddels ergens geparkeerd. De locatie en het kenteken is doorgebeld aan de politie, die ter plaatse ging. De eigenaar van de auto is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van, en doorrijden na de aanrijding. Hij bleek bovendien gedronken te hebben. Op het politiebureau blies hij 975 ug/l (ruim vier keer meer dan toegestaan) waardoor zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten