112Gelderland

Epe - Gezocht - Getuigen gezocht van overval geldloper

Op maandag 17 november, rond 13.00 uur, loopt een medewerker van een bedrijf over de parkeerplaats bij de ABN-AMRO aan de Hoofdstraat in Epe. Ze wil het geld storten bij de bank. Als ze met de tas met geld naar de bank loopt verschijnt ineens een man die op haar afloopt.

De man spuit een vloeistof in haar gezicht en grist de tas met geld met geweld uit haar handen. Het slachtoffer kon nog net zien dat de overvaller wegrende richting Loefpark.
 
Signalement: 
Volgens het slachtoffer was de overvaller
 
een man met een licht getinte huidskleur
ongeschoren gezicht
onverzorgd uiterlijk
hij droeg een donkere muts met een omgeklapte rand
verder droeg hij een donker winterjas van een gladde, matte stof
hij had een normaal tot flink postuur
In het Loefpark zaten op dat moment twee mensen op een bankje. De politie is op zoek naar deze mensen want zij zijn belangrijke getuigen. 
Volgens een andere getuige stapte rond het middaguur een man gehaast als bijrijder in een grijze personenauto die vervolgens wegreed richting Stationsstraat.
 
Brand Hattem 
Een kwartier na de beroving in Epe komt er een melding van brand in het bos bij Hattem Vanuit de Hessenweg stijgt een rookpluim op. Dit blijkt later een grijze BMW te zijn die eerder gestolen is. De politie sluit niet uit dat er een verband is gezien het tijdstip en de plaats van de gebeurtenissen. Kort voor die brand in dat bos zag een getuige een man gehaast uit het bos komen en als bijrijder in een beige auto stappen en wegrijden.
 
Vragen
Het overvallemteam van de politie wil graag spreken met mensen die iets van de ovrval hebben gezien, met name de mensen die op het bankje bij het park zaten. 
Ook mensen die de brandende auto hebben gezien en al dan niet hebben gebeld met de meldkamer om deze brand te melden, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten