112Gelderland

Arnhem - Verdachten aangehouden voor snelkraak bij kledingwinkel

De politie heeft na onderzoek, op woensdag 3 december, drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een snelkraak. Bij de snelkraak werden bij een kledingwinkel in Arnhem meerdere dure jassen weggenomen.

In de nacht van maandag op dinsdag 2 december wisten inbrekers rond 04.00 uur, door het forceren van een ruit, de kledingwinkel aan de Jansstraat in Arnhem binnen te komen. Hierbij namen zij meerdere dure jassen weg en vluchtten vervolgens per scooter.

De politie startte een onderzoek en naar aanleiding van dit onderzoek doorzochten agenten woensdagmiddag een woning in Arnhem. In de woning werden meerdere jassen aangetroffen die bij de snelkraak waren weggenomen. Twee 18-jarige en een 22-jarige Arnhemmer zijn in de woning aangehouden. Zij zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De jassen zijn in beslag genomen en de politie doet verder onderzoek.

In verband met het verdere onderzoek is de politie nog opzoek naar personen die getuigen zijn geweest van de snelkraak. Het forceren van de ruit ging met veel lawaai en dit zouden mensen gehoord kunnen hebben. Mogelijk dat zij de politie meer kunnen vertellen over de snelkraak. De politie is bereikbaar via 0900-8844. ( / )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten