112Gelderland

Geldermalsen - Veroorzaker van aanrijding gezocht

Op vrijdag 28 november vond een aanrijding plaats op de A2 ten hoogte van afslag Tiel, bij het knooppunt Deil. De veroorzaker van deze aanrijding is doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 12.30 uur reed een 41-jarige vrouw in haar zwarte Mini Cooper op de meest linkerbaan van de A2, ten hoogte van afslag Tiel, toen zij wilde invoegen naar de middelste baan. Op het moment dat zij dit wilde doen werd zij afgesneden door een zwarte auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Hierdoor moest zij snel terug sturen naar de linkerijbaan. Toen zij dit deed kwam zij in botsing met de auto achter haar. Beiden voertuigen hadden materile schade, de inzittenden van beide voertuigen raakten niet gewond.

Gezocht

De zwarte Volkswagen Golf die deze botsing heeft veroorzaakt is doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto. Mocht u getuige zijn geweest van deze aanrijding en/of informatie hebben over de bestuurder van de zwarte auto Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten