112Gelderland

Ede - Politie onderzoekt overval op winkel

De politie doet onderzoek naar een overval op een winkel aan de Kerkweg in Ede. Op dinsdagavond 2 december wilde een medewerkster rond 18.00 uur de winkel sluiten, toen twee mannen in de winkel stonden. Onder bedreiging van een vuurwapen werd de vrouw beroofd van geld en sieraden.

Meteen na de overval is de politie een onderzoek gestart. Verschillende getuigen hebben de overvallers gezien. Het gaat om twee (jonge) mannen, volledig donker gekleed. En van de mannen had vermoedelijk een donkere rugtas bij zich. De mannen hadden zich vermomd met een sjaal.

De politie is op zoek naar meer getuigen iets gezien hebben dat met de overval te maken kan hebben. Zo komt de politie graag in contact met twee fietsers die rond 18.00 uur op de Nijverheidlaan fietsten. Mogelijk hebben zij de daders gezien. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten