112Gelderland

Zwartebroek - Politie houdt slapende man aan

Op zondagavond 30 november heeft de politie in Zwartebroek een 33-jarige man uit die plaats aangehouden die slapend in zijn auto zat. De politie kreeg een melding van een voorbijganger die de man zag slapen aan de Leemweg, en hem ondanks verschillende pogingen niet wakker kreeg.

Agenten wisten de man even later wel te wekken, hij had nog een fles drank vast. Ook kwam er een sterke alcohollucht uit de auto. De verdachte bleek veel te veel gedronken te hebben, hij blies 1155 ug/l. Zijn rijbewijs moest de verdachte daarom inleveren.

Toen de agenten de man thuis hadden gebracht kregen ze de indruk dat hij opnieuw wilde gaan rijden, ondanks het rijverbod dat hij had gekregen. Daarom hielden ze de auto van de man enige tijd in de gaten. Al snel stapte de Zwartebroeker toch weer achter het stuur. Hij kon even later opnieuw worden aangehouden.

De man blies bij de alcoholtest nog steeds bijna vier keer zoveel als toegestaan. Hij is daarom aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en het rijden tijdens een rijverbod. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten