112Gelderland

Beesd - Dieseldief gepakt

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 30-jarige Roemeen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van diesel uit een vrachtwagen die geparkeerd stond op het parkeerterrein bij een tankstation Bisde langs de A2. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Surveillerende agenten reden het parkeerterrein op en zagen twee mannen die zich verdacht ophielden bij een vrachtwagen. Zij bleken uit een vrachtwagen diesel te stelen en dat meteen over te hevelen in hun eigen vrachtwagen. Toen de beide mannen doorhadden dat ze waren betrapt namen ze de benen.

De 30-jarige Roemeen kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De tweede verdachte wist te ontkomen. De agenten troffen in de cabine de paspoorten aan van beide verdachten dus die tweede verdachte is bij de politie bekend. De aangehouden verdachte werd ingesloten op het politiebureau in Tiel. De gedupeerde vrachtwagenchauffeur, een man uit Litouwen kreeg van de Roemeen ter plaatse een schadevergoeding betaald voor de gestolen diesel.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten