112Gelderland

Elst - Onderzoek naar beroving met geweld

De politie doet onderzoek naar een beroving met geweld woensdagavond rond 19.00 uur op de Taminiausingel en is op zoek naar getuigen. Een 21-jarige man uit Elst werd door twee mannen beroofd van zijn mobiele telefoon. Daarbij werd hij geslagen en met een mes bedreigd. En verdachte is aangehouden, een tweede nog voortvluchtig.

Na de melding gingen meerdere politie-eenheden richting Taminiausingel en keken in de omgeving uit naar de twee verdachten. En van hen, die voldeed aan het opgegeven signalement, werd gesignaleerd ter hoogte van de Kostverlorenstraat. Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden. Het gaat om een 19-jarige inwoner van Elst. Bij fouillering bleek de man onder meer diverse drugsattributen bij zich te hebben. De spullen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. De verdachte zit ingesloten op het politiebureau en wordt verhoord. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

In de omgeving hebben agentennaar de tweede verdachte gezocht, maar die werd niet meer aangetroffen. Het zou gaan om een lichtgetinte man,leeftijdca 19 jaar, tenger postuur en hij droegeen donkere jas met capuchon. Ook is een politiehond ingezet om te zoekennaar eventueel weggegooide spullen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie doet verder onderzoek. Getuigen die ietsvan de beroving hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten