112Gelderland

Beesd - Aanhouding voor dieseldiefstal

Tijdens een surveillanceronde woensdagnacht rond 02.20 uur over de parkeerplaats langs de A2 bij Beesd zagen politieagenten een persoon handelingen verrichten bij de brandstoftank van een vrachtwagen. De agenten vertrouwden het niet en besloten tot verdere controle.

Naast de geparkeerdevrachtwagen stond een andere trekker oplegger met draaiende motor. Twee mannen waren bezig omdiesel over te hevelen. Toen ze de agenten zagen renden de mannen weg.Na een achtervolging kon n van hen worden aangehouden, de anderwerd ook na een zoekactie met een politiehond niet meer aangetroffen.

De verdachte, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is voor verhoor naar het politiebureau overgebracht. De gedupeerde chauffeur heeft aangifte gedaan. Zijn brandstoftank bleek nagenoeg leeg; het schadebedrag van 500 euro is door de verdachte betaald.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten