112Gelderland

Ermelo - Vrouw overleden na ongeval

Een 77-jarige Ermelose is in de nacht van dinsdag op woensdag 26 november in het Utrechtse UMC overleden aan de gevolgen van een ongeval op de Hortensialaan. Het ongeval gebeurde dinsdagochtend en naar de oorzaak wordt een onderzoek ingesteld.

De alarmcentrale kreeg omstreeks 11.45 uur een melding van een ongeval tussen een auto en een fietsster. Twee surveillance-eenheden van de Koninklijke Marechaussee die in de buurt waren, stelden een onderzoek in. Op de plaats van het ongeval werd een gewonde vrouw aangetroffen. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het Utrechtse ziekenhuis overgebracht, waar zij in de loop van de nacht is overleden.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk en om die reden worden getuigen gevraagd om contact op te nemen met de Koninklijke Marechaussee via 055-5774444.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten