112Gelderland

Arnhem - Politie zoekt getuigen van autobrand Orionsingel

De politie hoopt met een zogenaamde SMS-alertbom meer informatie te krijgen over de autobrand die heeft plaatsgevonden in de nacht van vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober j.l. op de Orionsingel in Arnhem.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de BMW die in die nacht volledig uitbrandde, vermoedelijk betrokken is geweest bij het schietincident op vrijdagavond omstreeks 23.45 uur op de IJpenbroekweg in Nijmegen. Diezelfde nacht is een andere BMW die ook bij het schietincident betrokken is geweest ook uitgebrand teruggevonden op de Van der Molenallee in Doorwerth.

Ongeveer 7 8000 mensen hebben maandagavond omstreeks 19.00 uur een SMS-bericht gekregen met daarin de tekst: "De politie zoekt getuigen van de autobrand op de Orionsingel in de nacht van 3 op 4 oktober 2014. Voor meer informatie check: www.politie.nl/nieuws

." De mensen die dit SMS-bericht hebben ontvangen waren op of rond het tijdstip van de brand in de buurt van de autobrand en zijn achterhaald bij diverse telefoonproviders.

Op 3 oktober j.l. raakte een 33-jarige Nijmegenaar ernstig gewond toen hij door twee BMWs werd klemgereden en vervolgens door n van de inzittenden werd beschoten. Het slachtoffer wist nog zelf met behulp van een passant bij het ziekenhuis te komen en werd daar die zelfde nacht nog met spoed geopereerd. De politie is nog volop bezig met het onderzoek. In de programmas Dossier Gelderland en Opsporing Verzocht werd uitgebreid aandacht besteed aan deze zaak.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten