112Gelderland

Azewijn - Man ernstig gewond bij verkeersongeval, politie zoekt getuigen

Maandagochtend 24 november is bij een frontale aanrijding op de Meilandsedijk een 21-jarige automobilist uit s-Heerenberg ernstig gewond geraakt. De politie zoekt getuigen om zo meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het ongeval.

De 21-jarige automobilist uit s-Heerenberg reed rond 06.45 uur vanuit de richting s-Heerenberg over de Meilandsedijk in de richting van Azewijn. Vanuit tegengestelde richting kwam een 35-jarige automobilist uit de gemeente Oude-IJsselstreek aangereden.  

De 21-jarige automobilist reed, door nog onbekende reden, op de verkeerde weghelft met de frontale aanrijding tot gevolg. Hij liep bij het ongeval ernstig letsel op en is per traumahelikopter overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen. De 35-jarige automobilist is ter controle, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeersongevallenteam van de politie heeft ter plaatste onderzoek gedaan. De politie is daarnaast op zoek naar personen die mogelijk getuigen zijn geweest van het ongeval. Zo hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het ongeval. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten