112Gelderland

Vrouw bijt politieagent bij aanhouding

Doetinchem - In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 januari zijn drie personen uit Doetinchem aangehouden. Een vrouw beet bij haar aanhouding een politieagent in zijn arm.

Het incident gebeurde rond 04.00 uur op de Omdraai in het centrum van Doetinchem. Een 48-jarige vrouw uit Doetinchem kreeg ruzie met een 30-jarige plaatsgenoot. Een 44-jarige Doetinchemmer, een vriend van de vrouw, bemoeide zich hiermee en sloeg de 30-jarige man. Hij werd hierop aangehouden voor mishandeling.

De vrouw bemoeide zich vervolgens weer met de aanhouding van de man. Ze werd agressief in de richting van de politieagenten en werd hiervoor uiteindelijk aangehouden. Bij haar aanhouding beet ze een politieagent in zijn arm. De politieagent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De 30-jarige man weigerde na vordering te vertrekken, bleef agressief en maakte een schoppende beweging richting een voorbijganger. Hij werd aangehouden voor het niet voldoen aan de vordering om weg te gaan. Het drietal is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. //

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten