112Gelderland

Wageningen - Aanhoudingen na inbraak in winkel

In Wageningen heeft de politie in de vroege ochtend van zondag 16 november twee mannen aangehouden na een inbraak in een winkel. De twee konden mede dankzij getuigen in de kraag worden gevat.

Rond 06.45 uur zondagochtend werden buurtbewoners aan de Junustraat wakker van glasgerinkel en gestommel. Vervolgens zagen ze twee personen een winkel binnen gaan. Gewaarschuwde agenten omsingelden het pand maar troffen in eerste instantie geen personen meer aan. Uiteindelijk bleek dat de daders kennelijk via een tuin aan de achterzijde waren ontsnapt. In een naastgelegen tuin van een woning troffen agenten twee mannen aan. Het bleek te gaan om een 16-jarige Zettenaar en een 23-jarige Wageninger. De Wageninger had tijdens de inbraak snijwonden opgelopen door glasscherven en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Beide mannen zitten voorlopig vast.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten