112Gelderland

Vriezenveen - Twee verdachten inbraak aangehouden dankzij getuigen

De politie heeft 11 november, dankzij alerte buurtbewoners, twee mannen aangehouden als verdachten van een woninginbraak.

Dinsdagmorgen 11 november rond 08.30 uur meldt een alerte buurtbewoner dat er in een woning aan de Bavesbeekweg is ingebroken en dat twee mannen met een kruiwagen bij de woning zijn weggelopen in de richting van Langeveen. Gealarmeerde agenten rijden richting Langeveen als ze gewenkt worden door een passant. De passant vertelt dat hij twee mannen met een kruiwagen heeft zien lopen op de parkeerplaats aan de Oude Hoevenweg. Als de agenten op de parkeerplaats aan komen zien ze de twee het bospad inlopen. Als de mannen de agenten zien, gaan ze er rennend vandoor en laten de kruiwagen achter. Beide verdachten kunnen na een korte sprint worden aangehouden. De kruiwagen en diverse gereedschappen zijn voor waarheidsvinding in beslag genomen. De twee, een 37-jarige man uit Kerkrade en een 28-jarige man uit Maastricht zijn voor onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten