112Gelderland

Arnhem - Duo belaagd na vermeende betrokkenheid bij inbraak

Twee mannen zijn donderdagavond in de wijk Het Duifje in Arnhem door een groep buurtbewoners belaagd omdat ze door hen verdacht werden van betrokkenheid bij een inbraak. De twee mannen werden door de politie ontzet.

Die avond ontdekte een bewoner van de Hofsingel dat er kennelijk geprobeerd was in zijn huis in te breken. Daarop ging men kennelijk samen met buurtbewoners eigenhandig op onderzoek uit. Op het Loplein werden de twee mannen aangetroffen die in een geparkeerde auto zaten. Omdat er een grimmige sfeer ontstond reden de twee mannen weg. Na een achtervolging werden ze even later klemgereden en alsnog door een groep mannen belaagd. Gewaarschuwde agenten hebben de twee ontzet. Uit een eerste onderzoek kon geen enkel feit worden aangetoond dat de mannen ook maar iets met de inbraak van doen hadden. Wel had een van hen klappen moeteen incasseren waarvoor hij naar het ziekenhuis moest om te worden behandeld. Ook de auto van de man bleek te zijn beschadigd. Door de politie zijn nog geen aanhoudingen verricht, wel is de zaak in onderzoek.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten